Het bedrijf is aangesloten bij de landelijke Autoschade Herstel Groep, is nu ook Achmea-reparateur en gecertificeerd ‘Groen autoherstelbedrijf’. Het vijftienhonderd vierkante meter grote pand is inmiddels voorzien van de nieuwe huisstijl. Naast de samenwerking met Achmea heeft Autoschade Herstel Roermond contracten met onder meer Aegon en Schadegarant.

Eigenaar Peter Timmermans Autoschade Herstel Noord-Limburg: "Met de komst van deze nieuwe vestiging wordt het ons mogelijk gemaakt van elkaars pieken en dalen gebruik te maken. Wanneer de werkplaats van Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst vol staat, kunnen auto’s van klanten worden doorgezet naar de locatie Roermond en vice versa."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding