De pilot gaat naar verwachting een halfjaar duren. Na afloop zal Glasgarant advies uitbrengen aan de Glasgarant-verzekeraars: of deze voertuigen gaan meelopen binnen het bestaande netwerk van Glasgarantbedrijven of er komt een nieuw te vormen subnetwerk, specifiek voor deze voertuigen.

Voor Autotaalglas betekent de pilot een vergroting van de klantenbase en uitbouw van zijn positie op de Nederlandse markt. Volgens Glasgarant worden via zijn systeem eXchange steeds meer claims afgewikkeld van (bedrijfs)auto’s boven 3.500 kg GVW. Dit is mogelijk doordat de polisdata vaak voorhanden zijn, het herstelwerk weinig verschilt van dat bij personenauto’s of lichte bedrijfsauto’s en doordat eXchange deze claims probleemloos kan verwerken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding