Beerten Borculo naar Autoschade Herstel Groep

Autoschade Service Beerten uit Borculo is toegetreden tot Autoschade Herstel Groep.

Het bedrijf van Jos Beerten is onderdeel van Beertenhuus – zes ondernemingen op het gebied van autoschade, berging, autolease- en verhuur, verkoop en reparatie van auto’s en motordesign en -spuitwerk.

De faciliteiten van de Autoschade Herstel Groep (onder meer automatiseringssysteem, zeven jaar garantie, ondersteuning bij procesverbetering) waren voor Beerten mede aanleiding om zich aan te sluiten. Met de nieuwe toetreder komt de in 2003 opgerichte Autoschade Herstel Groep op ruim 55 aangesloten bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beerten Borculo naar Autoschade Herstel Groep - Automobielmanagement.nl

Beerten Borculo naar Autoschade Herstel Groep

Autoschade Service Beerten uit Borculo is toegetreden tot Autoschade Herstel Groep.

Het bedrijf van Jos Beerten is onderdeel van Beertenhuus – zes ondernemingen op het gebied van autoschade, berging, autolease- en verhuur, verkoop en reparatie van auto’s en motordesign en -spuitwerk.

De faciliteiten van de Autoschade Herstel Groep (onder meer automatiseringssysteem, zeven jaar garantie, ondersteuning bij procesverbetering) waren voor Beerten mede aanleiding om zich aan te sluiten. Met de nieuwe toetreder komt de in 2003 opgerichte Autoschade Herstel Groep op ruim 55 aangesloten bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding