Care Schadeservice wordt Care Autoschade

Per 18 februari 2013 is de bedrijfsnaam Care Schadeservice gewijzigd in Care Autoschade. De naamswijziging valt gelijk met de verhuizing van het hoofdkantoor binnen de vestigingsplaats Vianen.

Om de herkenbaarheid te vergroten, is besloten om de naam Care Schadeservice te wijzigen naar Care Autoschade. Johan van Klinken, directeur Care Autoschade: "We hebben de afgelopen maanden veel stappen genomen om de herkenbaarheid bij de particuliere klant te verbeteren. Ons totaalaanbod van services en diensten naast het schadeherstel van de auto is gericht op het ontzorgen van berijders. De naamswijziging van Schadeservice naar Autoschade is daarin een volgende, logische stap."

De naamswijziging wordt tegelijk met de verhuizing van het hoofdkantoor doorgevoerd. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd aan de Lage Biezenweg 7, 4131 LV Vianen.

Care Schadeservice wordt Care Autoschade - Automobielmanagement.nl

Care Schadeservice wordt Care Autoschade

Per 18 februari 2013 is de bedrijfsnaam Care Schadeservice gewijzigd in Care Autoschade. De naamswijziging valt gelijk met de verhuizing van het hoofdkantoor binnen de vestigingsplaats Vianen.

Om de herkenbaarheid te vergroten, is besloten om de naam Care Schadeservice te wijzigen naar Care Autoschade. Johan van Klinken, directeur Care Autoschade: "We hebben de afgelopen maanden veel stappen genomen om de herkenbaarheid bij de particuliere klant te verbeteren. Ons totaalaanbod van services en diensten naast het schadeherstel van de auto is gericht op het ontzorgen van berijders. De naamswijziging van Schadeservice naar Autoschade is daarin een volgende, logische stap."

De naamswijziging wordt tegelijk met de verhuizing van het hoofdkantoor doorgevoerd. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd aan de Lage Biezenweg 7, 4131 LV Vianen.