Autotaalglas opent in Zoetermeer 54e vestiging

Autotaalglas heeft een vestiging geopend in Zoetermeer. Het is de 54e van de keten voor autoruitherstel.

Franchisenemer en eigenaar is Marcel Goedheer (41). Met de nieuwe vestiging zegt Autotaalglas klanten in de regio rond Zoetermeer beter te kunnen helpen; voorheen was Rijswijk voor dit gebied het dichtstbijzijnde filiaal. Net als bij andere vestigingen van Autotaalglas istaat in Zoetermeer een Mini paraat als gratis vervangend vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotaalglas opent in Zoetermeer 54e vestiging - Automobielmanagement.nl

Autotaalglas opent in Zoetermeer 54e vestiging

Autotaalglas heeft een vestiging geopend in Zoetermeer. Het is de 54e van de keten voor autoruitherstel.

Franchisenemer en eigenaar is Marcel Goedheer (41). Met de nieuwe vestiging zegt Autotaalglas klanten in de regio rond Zoetermeer beter te kunnen helpen; voorheen was Rijswijk voor dit gebied het dichtstbijzijnde filiaal. Net als bij andere vestigingen van Autotaalglas istaat in Zoetermeer een Mini paraat als gratis vervangend vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding