Focwa Schadeherstel ontwikkelt MVO-beleid voor de leden

Vereniging Focwa Schadeherstel heeft voor haar leden een praktisch toepasbaar beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ontwikkeld.

Het MVO-beleid is gebaseerd op de internationale richtlijn ISO 26000, vertaald naar de dagelijkse praktijk van autoschadeherstel. Leden kunnen hiermee zelf vaststellen en vastleggen in hoeverre hun bedrijf maatschappelijk verantwoord en duurzaam werkt. Daarnaast helpt het instrument hen om het door hen gewenste niveau van MVO te realiseren in hun bedrijf, aldus voorzitter Frits Huffnagel: "Met het MVO-instrument krijgen leden een instrument in handen om zelf zonder kostendrempel het MVO beleid uit te dragen naar belanghebbenden."

Focwa-bedrijven die aan de eisen voldoen, ontvangen van Focwa het MVO certificaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa Schadeherstel ontwikkelt MVO-beleid voor de leden - Automobielmanagement.nl

Focwa Schadeherstel ontwikkelt MVO-beleid voor de leden

Vereniging Focwa Schadeherstel heeft voor haar leden een praktisch toepasbaar beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ontwikkeld.

Het MVO-beleid is gebaseerd op de internationale richtlijn ISO 26000, vertaald naar de dagelijkse praktijk van autoschadeherstel. Leden kunnen hiermee zelf vaststellen en vastleggen in hoeverre hun bedrijf maatschappelijk verantwoord en duurzaam werkt. Daarnaast helpt het instrument hen om het door hen gewenste niveau van MVO te realiseren in hun bedrijf, aldus voorzitter Frits Huffnagel: "Met het MVO-instrument krijgen leden een instrument in handen om zelf zonder kostendrempel het MVO beleid uit te dragen naar belanghebbenden."

Focwa-bedrijven die aan de eisen voldoen, ontvangen van Focwa het MVO certificaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding