Autoschade Schreuder naar Autoschade Herstel Groep

Autoschade Schreuder BV in Woudenberg is toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep.

Met de toetreding veranderde de naam van het schadeherstelbedrijf in Autoschade Herstel Schreuder. Behalve met autoschadeherstel houdt het bedrijf zich al meer dan veertig jaar bezig met het spuiten van scooters en motoren.

Mede-eigenaar Jan Schreuder geeft in het persbericht aan zich te hebben aangesloten omdat grote opdrachtgevers steeds vaker kiezen voor ketens in plaats van voor individuele schadebedrijven. Ook zou de keuze op Autoschade Herstel Groep zijn gevallen "omdat zij kiezen voor kwaliteit." Autoschade Schreuder onderstreept de keuze van Autoschade Herstel Groep voor Hiqure en zet daarmee in op dit nieuwe kwaliteitscertificaat van Focwa.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en telt ruim 55 aangesloten bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoschade Schreuder naar Autoschade Herstel Groep - Automobielmanagement.nl

Autoschade Schreuder naar Autoschade Herstel Groep

Autoschade Schreuder BV in Woudenberg is toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep.

Met de toetreding veranderde de naam van het schadeherstelbedrijf in Autoschade Herstel Schreuder. Behalve met autoschadeherstel houdt het bedrijf zich al meer dan veertig jaar bezig met het spuiten van scooters en motoren.

Mede-eigenaar Jan Schreuder geeft in het persbericht aan zich te hebben aangesloten omdat grote opdrachtgevers steeds vaker kiezen voor ketens in plaats van voor individuele schadebedrijven. Ook zou de keuze op Autoschade Herstel Groep zijn gevallen "omdat zij kiezen voor kwaliteit." Autoschade Schreuder onderstreept de keuze van Autoschade Herstel Groep voor Hiqure en zet daarmee in op dit nieuwe kwaliteitscertificaat van Focwa.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en telt ruim 55 aangesloten bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding