Fleetrepair netwerk van start

Binnenkort gaat FleetRepair van start, een onafhankelijk netwerk van truckschadeherstelbedrijven voor schadeherstel, schadeafhandeling en schademanagement.

Initiatiefnemers voor FleetRepair zijn Haasdy Schademanagement, Dubbeldam Groep en Beukers Groep. Zij willen FleetRepair uitbouwen tot een landelijk dekkend netwerk. "Steeds meer fleetowners opereren landelijk", aldus woordvoerder Armand van Haasteren. "Daar spelen wij met FleetRepair op in met verschillende locaties in Nederland. Doelstelling is om het netwerk eind dit jaar landelijk dekkend te hebben met 7 tot 12 truckschadeherstelbedrijven, zodat wij in nagenoeg elke provincie aanwezig zijn. Wij werken met een schademanagement programma dat erop is gericht om voor fleetowners zoveel mogelijk kosten te besparen en bedrijfswagenschades terug te dringen."

De bedrijven die lid zijn van FleetRepair moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en lid zijn van Focwa Eurogarant. Als het netwerk in Nederland compleet is, wil het netwerk uitbreiden in andere Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleetrepair netwerk van start - Automobielmanagement.nl

Fleetrepair netwerk van start

Binnenkort gaat FleetRepair van start, een onafhankelijk netwerk van truckschadeherstelbedrijven voor schadeherstel, schadeafhandeling en schademanagement.

Initiatiefnemers voor FleetRepair zijn Haasdy Schademanagement, Dubbeldam Groep en Beukers Groep. Zij willen FleetRepair uitbouwen tot een landelijk dekkend netwerk. "Steeds meer fleetowners opereren landelijk", aldus woordvoerder Armand van Haasteren. "Daar spelen wij met FleetRepair op in met verschillende locaties in Nederland. Doelstelling is om het netwerk eind dit jaar landelijk dekkend te hebben met 7 tot 12 truckschadeherstelbedrijven, zodat wij in nagenoeg elke provincie aanwezig zijn. Wij werken met een schademanagement programma dat erop is gericht om voor fleetowners zoveel mogelijk kosten te besparen en bedrijfswagenschades terug te dringen."

De bedrijven die lid zijn van FleetRepair moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en lid zijn van Focwa Eurogarant. Als het netwerk in Nederland compleet is, wil het netwerk uitbreiden in andere Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding