Autoschade Herstel Groep ook in Den Haag

Autoschade Herstel Verweij in Den Haag is toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep.

Hiermee breidt Autoschade Herstel Groep haar landelijke dekking verder uit.

Verweij Autoschade is van oudsher een familiebedrijf, dat in 2009 is overgenomen door de huidige eigenaren. Sinds 2010 is Marco van Winger directeur. Er werken negen mensen; het bedrijf voert  opdrachten uit namens vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en omvat nu ruim 55 aangesloten bedrijven, verspreid over het land. Ze werken onder de keurmerken Focwa Eurogarantbedrijven en Groen autoherstel. Ook heeft Autoschade Herstel Groep de eerste ondernemer met een Hiqure-certificaat binnen haar gelederen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoschade Herstel Groep ook in Den Haag - Automobielmanagement.nl

Autoschade Herstel Groep ook in Den Haag

Autoschade Herstel Verweij in Den Haag is toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep.

Hiermee breidt Autoschade Herstel Groep haar landelijke dekking verder uit.

Verweij Autoschade is van oudsher een familiebedrijf, dat in 2009 is overgenomen door de huidige eigenaren. Sinds 2010 is Marco van Winger directeur. Er werken negen mensen; het bedrijf voert  opdrachten uit namens vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en omvat nu ruim 55 aangesloten bedrijven, verspreid over het land. Ze werken onder de keurmerken Focwa Eurogarantbedrijven en Groen autoherstel. Ook heeft Autoschade Herstel Groep de eerste ondernemer met een Hiqure-certificaat binnen haar gelederen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding