Niels Rikken wint R-M Best Painter Contest 2013

Niels Rikken, werkzaam bij Adco Autoschade in Groesbeek, heeft gisteravond de nationale finale gewonnen van de R-M Best Painter Contest.

Van 8 t/m 10 oktober zal hij deelnemen aan de internationale finale in het R-M Refinish Competence Centre in het Franse Clermont. Hier zullen autospuiters uit zeventien landen het tegen elkaar  opnemen.

Met de Best Painter Contest wil R-M jonge autospuiters (tot dertig jaar) stimuleren, ondersteunen en aanmoedigen in hun vak. Doel is ook het beroep op een positieve manier onder de aandacht te brengen. R-M organiseerde de Best Painter Contest voor de elfde keer. De nationale finale in het Refinish Competence Centre Maarssen telde vier deelnemers. Naast Niels Rikken waren dat Danny Thomassen ( Autoschade Thomassen), Melissa Liet (Brouwer Autoschade) en Sacha Langkamp (Huiskamp Carrosserie).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Niels Rikken wint R-M Best Painter Contest 2013 - Automobielmanagement.nl

Niels Rikken wint R-M Best Painter Contest 2013

Niels Rikken, werkzaam bij Adco Autoschade in Groesbeek, heeft gisteravond de nationale finale gewonnen van de R-M Best Painter Contest.

Van 8 t/m 10 oktober zal hij deelnemen aan de internationale finale in het R-M Refinish Competence Centre in het Franse Clermont. Hier zullen autospuiters uit zeventien landen het tegen elkaar  opnemen.

Met de Best Painter Contest wil R-M jonge autospuiters (tot dertig jaar) stimuleren, ondersteunen en aanmoedigen in hun vak. Doel is ook het beroep op een positieve manier onder de aandacht te brengen. R-M organiseerde de Best Painter Contest voor de elfde keer. De nationale finale in het Refinish Competence Centre Maarssen telde vier deelnemers. Naast Niels Rikken waren dat Danny Thomassen ( Autoschade Thomassen), Melissa Liet (Brouwer Autoschade) en Sacha Langkamp (Huiskamp Carrosserie).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding