MVO certificaat

Het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is uitgereikt door de Vereniging Focwa Schadeherstel. Secretaris Karel Bukholczer zei tijdens de uitreiking dat Koops Furness Schadeherstel hiermee nog meer meerwaarde kan bieden aan haar klanten en overige stakeholders.

Welzijn

Volgens Harry Brouwer, coördinator Facility Management Koops Furness Schadeherstel, is maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen hiermee concreet verankerd in de bedrijfsvoering. Niet alleen door maatregelen in het bedrijf, maar ook daarbuiten: "Actief wordt er gekeken naar het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Koops Furness Schadeherstel haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door diverse ondersteuningen van maatschappelijke projecten op lokaal niveau."