Koops Furness Schadeherstel officieel MVO gecertificeerd

Koops Furness Schadeherstel is sinds 17 april 2013 met al haar auto-, bestelauto-, bus-, truck-, trailer- en carrosserie schadeherstelbedrijven als één van de eerste schadeherstelketens in Nederland officieel MVO gecertificeerd volgens NEN-ISO 26000:2010.

MVO certificaat

Het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is uitgereikt door de Vereniging Focwa Schadeherstel. Secretaris Karel Bukholczer zei tijdens de uitreiking dat Koops Furness Schadeherstel hiermee nog meer meerwaarde kan bieden aan haar klanten en overige stakeholders.

Welzijn

Volgens Harry Brouwer, coördinator Facility Management Koops Furness Schadeherstel, is maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen hiermee concreet verankerd in de bedrijfsvoering. Niet alleen door maatregelen in het bedrijf, maar ook daarbuiten: "Actief wordt er gekeken naar het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Koops Furness Schadeherstel haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door diverse ondersteuningen van maatschappelijke projecten op lokaal niveau."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koops Furness Schadeherstel officieel MVO gecertificeerd - Automobielmanagement.nl

Koops Furness Schadeherstel officieel MVO gecertificeerd

Koops Furness Schadeherstel is sinds 17 april 2013 met al haar auto-, bestelauto-, bus-, truck-, trailer- en carrosserie schadeherstelbedrijven als één van de eerste schadeherstelketens in Nederland officieel MVO gecertificeerd volgens NEN-ISO 26000:2010.

MVO certificaat

Het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is uitgereikt door de Vereniging Focwa Schadeherstel. Secretaris Karel Bukholczer zei tijdens de uitreiking dat Koops Furness Schadeherstel hiermee nog meer meerwaarde kan bieden aan haar klanten en overige stakeholders.

Welzijn

Volgens Harry Brouwer, coördinator Facility Management Koops Furness Schadeherstel, is maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen hiermee concreet verankerd in de bedrijfsvoering. Niet alleen door maatregelen in het bedrijf, maar ook daarbuiten: "Actief wordt er gekeken naar het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Koops Furness Schadeherstel haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door diverse ondersteuningen van maatschappelijke projecten op lokaal niveau."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding