VHD stuurt naar duurzame schadeherstellers

VHD gaat als eerste alarmcentrale in Nederland sturen naar duurzame schadeherstellers. De organisatie is een samenwerking aangegaan met de Stichting Duurzaam Repareren.

VHD zegt te voorzien in een groeiende marktbehoefte. Ook zou duurzaam herstel passen in de visie van de dienstverlener. "De afgelopen jaren hebben wij grote veranderingen doorgevoerd en investeringen gedaan om onze bedrijfsvoering duurzaam te maken", zegt commercieel directeur Gerben Koopman. "Om het ook voor onze klanten mogelijk te maken om meer reparaties duurzaam te laten uitvoeren, zien wij als een logische vervolgstap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ben het even kwijt… VHD werkt voor verzekeringsmijen. Die betalen… Zij kunnen dan die eisen stellen.. Zit een alarmcentrale niet op de verkeerde stoel wanneer ze zich met de wijze van herstellen gaan bemoeien?

Geplaatst door: Willy op

Beste Willy,

Dank voor je reactie. Het klopt dat wij werken voor verzekeringsmaatschappijen, maar wij bedienen ook andere klantgroepen.

Daar komt bij dat duurzaam repareren de afspraken die onze opdrachtgevers met hun klanten/berijders/verzekerden hebben gemaakt niet geschaad worden en het zelfs, op termijn, een kostenvoordeel kan opleveren.

Wij zien het dus niet als een vorm van “bemoeien” maar het stimuleren van duurzaam herstellen van autoschades.

Het is bij ons onderdeel van een breder pakket aan maatregelen om op een verantwoorde manier om te gaan met onze omgeving. Zo kiezen we bewust voor het inzetten van vervangend vervoer met lage emissie, kiezen we bij repatriëring uit het buitenland bewust voor OV of vliegmaatschappijen die een actief Co2 beleid voeren. Zelf investeren we bijvoorbeeld actief in LED verlichting en een zuinig server- en wagenpark.

Mocht jezelf nog ideeën hebben hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verduurzamen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Gerben Koopman
VHD Alarmcentrale

Geplaatst door: Gerben Koopman op
VHD stuurt naar duurzame schadeherstellers - Automobielmanagement.nl

VHD stuurt naar duurzame schadeherstellers

VHD gaat als eerste alarmcentrale in Nederland sturen naar duurzame schadeherstellers. De organisatie is een samenwerking aangegaan met de Stichting Duurzaam Repareren.

VHD zegt te voorzien in een groeiende marktbehoefte. Ook zou duurzaam herstel passen in de visie van de dienstverlener. "De afgelopen jaren hebben wij grote veranderingen doorgevoerd en investeringen gedaan om onze bedrijfsvoering duurzaam te maken", zegt commercieel directeur Gerben Koopman. "Om het ook voor onze klanten mogelijk te maken om meer reparaties duurzaam te laten uitvoeren, zien wij als een logische vervolgstap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ben het even kwijt… VHD werkt voor verzekeringsmijen. Die betalen… Zij kunnen dan die eisen stellen.. Zit een alarmcentrale niet op de verkeerde stoel wanneer ze zich met de wijze van herstellen gaan bemoeien?

Geplaatst door: Willy op

Beste Willy,

Dank voor je reactie. Het klopt dat wij werken voor verzekeringsmaatschappijen, maar wij bedienen ook andere klantgroepen.

Daar komt bij dat duurzaam repareren de afspraken die onze opdrachtgevers met hun klanten/berijders/verzekerden hebben gemaakt niet geschaad worden en het zelfs, op termijn, een kostenvoordeel kan opleveren.

Wij zien het dus niet als een vorm van “bemoeien” maar het stimuleren van duurzaam herstellen van autoschades.

Het is bij ons onderdeel van een breder pakket aan maatregelen om op een verantwoorde manier om te gaan met onze omgeving. Zo kiezen we bewust voor het inzetten van vervangend vervoer met lage emissie, kiezen we bij repatriëring uit het buitenland bewust voor OV of vliegmaatschappijen die een actief Co2 beleid voeren. Zelf investeren we bijvoorbeeld actief in LED verlichting en een zuinig server- en wagenpark.

Mocht jezelf nog ideeën hebben hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verduurzamen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Gerben Koopman
VHD Alarmcentrale

Geplaatst door: Gerben Koopman op