ASN Groep ook in Dongen en Hengelo

Autoschadeherstelbedrijf Van Peer uit Dongen en Bleeker Schadeherstel Hengelo zijn toegetreden tot de ASN Groep. Daarmee heeft de keten nu 72 franchisevestigingen.

Autoschadeherstelbedrijf Van Peer staat onder leiding van André en Erik van Peer. Hun onderneming gaat voortaan door het leven als ASN Autoschade Service Van Peer Dongen. Verder heet Bleeker Schadeherstel Hengelo, onderdeel van de Bleeker Groep, vanaf nu ASN Autoschade Service Bleeker Hengelo. Voor beide franchisers geldt dat zaken als inkoopvoordeel, centrale faciliteiten en contacten met zakelijke opdrachtgevers redenen waren voor toetreding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN Groep ook in Dongen en Hengelo - Automobielmanagement.nl

ASN Groep ook in Dongen en Hengelo

Autoschadeherstelbedrijf Van Peer uit Dongen en Bleeker Schadeherstel Hengelo zijn toegetreden tot de ASN Groep. Daarmee heeft de keten nu 72 franchisevestigingen.

Autoschadeherstelbedrijf Van Peer staat onder leiding van André en Erik van Peer. Hun onderneming gaat voortaan door het leven als ASN Autoschade Service Van Peer Dongen. Verder heet Bleeker Schadeherstel Hengelo, onderdeel van de Bleeker Groep, vanaf nu ASN Autoschade Service Bleeker Hengelo. Voor beide franchisers geldt dat zaken als inkoopvoordeel, centrale faciliteiten en contacten met zakelijke opdrachtgevers redenen waren voor toetreding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding