Kees-Jan Bus opvolger Van Klinken als CEO Care

Johan van Klinken, CEO van Care, wordt per 1 september commissaris van Care International.

Van Klinken is bijna negen jaar actief geweest als CEO bij de schadeherstelketen. Hij wordt opgevolgd door Kees-Jan Bus (51), voorheen onder meer CEO van Oxxio en Initial Varel Security.

Volgens Van Klinken heeft Care "een versterkt directieteam en duidelijke focus voor de komende jaren. Een logisch moment om me te gaan richten op de internationale uitbouw van Care." Op zijn beurt zegt Kees-Jan Bus dat zijn nieuwe werkgever "aansluit bij mijn ambities en ervaring; het managen van bedrijven waarin zowel operationele competenties als commerciële uitbouw een belangrijke rol spelen."

De aanstaande Care-CEO begon vorig jaar Bus Management Consultancy and Interim Management. Hij begon zijn loopbaan bij Hewlett-Packard Financial Services en werkte daarna voor GE Capital, Compaq Computers, VP Corp. Development – Fin. Services Europe, TradingCars.com, Varel en Oxxio.

Care Autoschade in Nederland en Care Carrosserie in België zijn onderdeel van Care International. De keten heeft zeventig vestigingen in eigendom.

Kees-Jan Bus opvolger Van Klinken als CEO Care - Automobielmanagement.nl

Kees-Jan Bus opvolger Van Klinken als CEO Care

Johan van Klinken, CEO van Care, wordt per 1 september commissaris van Care International.

Van Klinken is bijna negen jaar actief geweest als CEO bij de schadeherstelketen. Hij wordt opgevolgd door Kees-Jan Bus (51), voorheen onder meer CEO van Oxxio en Initial Varel Security.

Volgens Van Klinken heeft Care "een versterkt directieteam en duidelijke focus voor de komende jaren. Een logisch moment om me te gaan richten op de internationale uitbouw van Care." Op zijn beurt zegt Kees-Jan Bus dat zijn nieuwe werkgever "aansluit bij mijn ambities en ervaring; het managen van bedrijven waarin zowel operationele competenties als commerciële uitbouw een belangrijke rol spelen."

De aanstaande Care-CEO begon vorig jaar Bus Management Consultancy and Interim Management. Hij begon zijn loopbaan bij Hewlett-Packard Financial Services en werkte daarna voor GE Capital, Compaq Computers, VP Corp. Development – Fin. Services Europe, TradingCars.com, Varel en Oxxio.

Care Autoschade in Nederland en Care Carrosserie in België zijn onderdeel van Care International. De keten heeft zeventig vestigingen in eigendom.