Manifest Duurzaam Wagenparkbeheer getekend

Stichting Duurzaam Repareren lanceert het manifest ‘Duurzaam Wagenparkbeheer’. Dit manifest werd donderdag 4 juli tijdens een bijeenkomst ondertekend door acht wagenparkbeheerders van leasemaatschappijen en fleetowners.

De reden voor de introductie van Duurzaam Wagenparkbeheer is dat duurzaam repareren steeds vaker in aanbestedingen en tenders van overheid en bedrijfsleven terugkomt. "Door het tekenen van het manifest verklaren de wagenparkbeheerders dat zij bij het repareren en onderhouden van hun wagenpark zullen kiezen voor duurzaamheid", aldus directeur Harry Filon. "Met het manifest willen de ondernemingen een impuls geven aan duurzaamheid in de mobiliteitsbranche." Het initiatief werd via een videoboodschap vanuit de Tweede Kamer toegejuicht door Remco Dijkstra, de portefeuillehouder voor Milieu en Klimaat van de VVD.

Het manifest werd tijdens de Summer BBQ 2013 in Busloo (Voorst) ondertekend door Ralf Tauber (TNT Express), Lex  Noordhoff (Wolter & Dros), Henk van der Meer (Chubb-Varell), Arie van der Lindenm (Oranjewoud), Frank Alofs (ALD Automotive), Rinke Moret (Arval), Luuk van Halder (Alphabet Lease) en Martin  Lans (Verenigde Nederlandse Fleetowners).
 De stichting Duurzaam Repareren heeft als doel duurzaam werken binnen de automotive branche te stimuleren. De stichting is van start gegaan in september 2012 en inmiddels zijn er honderden bedrijven gecertificeerd. Dit zijn bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers. Nu steeds meer wagenparkbeheerders duurzaam repareren ondersteunen, verwacht men een gestage groei van het aantal gecertificeerden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Manifest Duurzaam Wagenparkbeheer getekend - Automobielmanagement.nl

Manifest Duurzaam Wagenparkbeheer getekend

Stichting Duurzaam Repareren lanceert het manifest ‘Duurzaam Wagenparkbeheer’. Dit manifest werd donderdag 4 juli tijdens een bijeenkomst ondertekend door acht wagenparkbeheerders van leasemaatschappijen en fleetowners.

De reden voor de introductie van Duurzaam Wagenparkbeheer is dat duurzaam repareren steeds vaker in aanbestedingen en tenders van overheid en bedrijfsleven terugkomt. "Door het tekenen van het manifest verklaren de wagenparkbeheerders dat zij bij het repareren en onderhouden van hun wagenpark zullen kiezen voor duurzaamheid", aldus directeur Harry Filon. "Met het manifest willen de ondernemingen een impuls geven aan duurzaamheid in de mobiliteitsbranche." Het initiatief werd via een videoboodschap vanuit de Tweede Kamer toegejuicht door Remco Dijkstra, de portefeuillehouder voor Milieu en Klimaat van de VVD.

Het manifest werd tijdens de Summer BBQ 2013 in Busloo (Voorst) ondertekend door Ralf Tauber (TNT Express), Lex  Noordhoff (Wolter & Dros), Henk van der Meer (Chubb-Varell), Arie van der Lindenm (Oranjewoud), Frank Alofs (ALD Automotive), Rinke Moret (Arval), Luuk van Halder (Alphabet Lease) en Martin  Lans (Verenigde Nederlandse Fleetowners).
 De stichting Duurzaam Repareren heeft als doel duurzaam werken binnen de automotive branche te stimuleren. De stichting is van start gegaan in september 2012 en inmiddels zijn er honderden bedrijven gecertificeerd. Dit zijn bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers. Nu steeds meer wagenparkbeheerders duurzaam repareren ondersteunen, verwacht men een gestage groei van het aantal gecertificeerden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding