Hella Pagid introduceert online catalogus Brake Guide

Hella Pagid Brake Systems introduceert de Brake Guide, een gratis online catalogus over remmen.

De Brake Guide is gebaseerd op TecDoc, wordt wekelijks vernieuwd en biedt de grossier en garage "een grote variëteit in gebruiksvriendelijke zoekopties." Naast de gebruikelijke zoekmethodes, zoals op voertuigtoepassing of artikelnummer, kan ook gezocht worden op artikeleigenschap, bijvoorbeeld afmeting, gewicht of materiaal. Verder is het mogelijk een eigen catalogus te maken en te printen. Deze catalogus heeft de Hella Pagid lay-out en kan, nadat hij is afgestemd op de klantspecifieke eisen, ook gebruikt worden als online catalogus.

De Brake Guide is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Spaans en zal ook nog uitgerust worden met technische informatie en veiligheidsbladen voor remvloeistoffen- en onderhoudsmiddelen.

Hella Pagid introduceert online catalogus Brake Guide - Automobielmanagement.nl

Hella Pagid introduceert online catalogus Brake Guide

Hella Pagid Brake Systems introduceert de Brake Guide, een gratis online catalogus over remmen.

De Brake Guide is gebaseerd op TecDoc, wordt wekelijks vernieuwd en biedt de grossier en garage "een grote variëteit in gebruiksvriendelijke zoekopties." Naast de gebruikelijke zoekmethodes, zoals op voertuigtoepassing of artikelnummer, kan ook gezocht worden op artikeleigenschap, bijvoorbeeld afmeting, gewicht of materiaal. Verder is het mogelijk een eigen catalogus te maken en te printen. Deze catalogus heeft de Hella Pagid lay-out en kan, nadat hij is afgestemd op de klantspecifieke eisen, ook gebruikt worden als online catalogus.

De Brake Guide is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Spaans en zal ook nog uitgerust worden met technische informatie en veiligheidsbladen voor remvloeistoffen- en onderhoudsmiddelen.