LKQ Euro neemt lakdistributeurs UK over

LKQ Euro, moederbedrijf van onder meer Sator Holding, heeft in het Verenigd Koninkrijk vijf lakdistributeurs overgenomen.

De bedrijven zijn goed voor 26 grossiersvestigingen. Het gaat om Bee Bee Refinishing Supplies Halstead, JCA Coatings, Milton Keynes Paint and Equipment, Premier Paints en Sinemaster Motor Factors. Met de overname (inclusief het personeel) is het portfolio van LKQ Euro en Euro Car Parts naar eigen zeggen breed genoeg om iedere vorm van schadeherstel mogelijk te maken. "Geen enkele andere onderneming in het Verenigd Koninkrijk beschikt over een vergelijkbare productrange."

In Nederland is de onderneming actief in producten voor schadeherstel via Hartsant, als onderdeel van de Sator-overname per 1 mei jl..

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LKQ Euro neemt lakdistributeurs UK over - Automobielmanagement.nl

LKQ Euro neemt lakdistributeurs UK over

LKQ Euro, moederbedrijf van onder meer Sator Holding, heeft in het Verenigd Koninkrijk vijf lakdistributeurs overgenomen.

De bedrijven zijn goed voor 26 grossiersvestigingen. Het gaat om Bee Bee Refinishing Supplies Halstead, JCA Coatings, Milton Keynes Paint and Equipment, Premier Paints en Sinemaster Motor Factors. Met de overname (inclusief het personeel) is het portfolio van LKQ Euro en Euro Car Parts naar eigen zeggen breed genoeg om iedere vorm van schadeherstel mogelijk te maken. "Geen enkele andere onderneming in het Verenigd Koninkrijk beschikt over een vergelijkbare productrange."

In Nederland is de onderneming actief in producten voor schadeherstel via Hartsant, als onderdeel van de Sator-overname per 1 mei jl..

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding