Amcar treedt toe tot Autoschade Herstel Groep

Amcar Autoschade treedt toe tot Autoschade Herstel Groep (AHG).

"Amcar is in financieel opzicht gezond genoeg om zelfstanding te blijven, maar door aan te sluiten bij AHG kunnen we als bedrijf groter denken", zegt Amcar-directeur John Pikkaart Pikkaart. Ook de  ambities en de Eurogarant-kwaliteitsborging van de AHG-keten hebben voor de Amcar-directeur een belangrijke rol gespeeld.

De Amcar Holding startte in 1989 met het verhuren van auto’s. Sinds 2010 is het bedrijf actief op het gebied van schadeherstel. Met de toetreding van Amcar groeit de in 2003 opgerichte AHG naar 57 aangesloten schadeherstellers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Amcar treedt toe tot Autoschade Herstel Groep - Automobielmanagement.nl

Amcar treedt toe tot Autoschade Herstel Groep

Amcar Autoschade treedt toe tot Autoschade Herstel Groep (AHG).

"Amcar is in financieel opzicht gezond genoeg om zelfstanding te blijven, maar door aan te sluiten bij AHG kunnen we als bedrijf groter denken", zegt Amcar-directeur John Pikkaart Pikkaart. Ook de  ambities en de Eurogarant-kwaliteitsborging van de AHG-keten hebben voor de Amcar-directeur een belangrijke rol gespeeld.

De Amcar Holding startte in 1989 met het verhuren van auto’s. Sinds 2010 is het bedrijf actief op het gebied van schadeherstel. Met de toetreding van Amcar groeit de in 2003 opgerichte AHG naar 57 aangesloten schadeherstellers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding