9% minder schadecalculaties in september

Het aantal verrichte calculaties september lag ruim negen procent lager dan in dezelfde maand vorig jaar.

De afname loopt in de pas met de structurele afname van het aantal schades die Focwa verwacht. Het totaal aantal calculaties laat tot en met september 2013 een afname zien van 4,4 procent ten opzichte van de eerste drie kwartalen in 2012.

Een grotere afname is waar te nemen in het segment van de gestuurde schadestroom. In de eerste drie kwartalen van 2013 zijn er 83.500 minder calculaties gemaakt (min zeventien procent) ten opzichte van 2012. De al enige tijd bewegende verhouding tussen de gestuurde en niet gestuurde calculaties lijkt zich momenteel te stabiliseren. Het aandeel van beide ligt rond de vijftig procent.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

9% minder schadecalculaties in september - Automobielmanagement.nl

9% minder schadecalculaties in september

Het aantal verrichte calculaties september lag ruim negen procent lager dan in dezelfde maand vorig jaar.

De afname loopt in de pas met de structurele afname van het aantal schades die Focwa verwacht. Het totaal aantal calculaties laat tot en met september 2013 een afname zien van 4,4 procent ten opzichte van de eerste drie kwartalen in 2012.

Een grotere afname is waar te nemen in het segment van de gestuurde schadestroom. In de eerste drie kwartalen van 2013 zijn er 83.500 minder calculaties gemaakt (min zeventien procent) ten opzichte van 2012. De al enige tijd bewegende verhouding tussen de gestuurde en niet gestuurde calculaties lijkt zich momenteel te stabiliseren. Het aandeel van beide ligt rond de vijftig procent.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding