A.A.S. schadebedrijven CAS en GEA Emmen samen

Vanaf 1 januari 2014 gaan de A.A.S. (Allround Automotive Solutions) schadebedrijven CAS en GEA in Emmen samen verder – onder de naam A.A.S. CAS – GEA Emmen.

Alle activiteiten worden samengebracht in het circa vijftienhonderd vierkante meter metende CAS-pand aan de Jacob Le Mairestraat 275. Henk Geerts, directeur: "We hebben dezelfde kernwaarden en bedienen hetzelfde verzorgingsgebied. Onze krachten bundelen is een logische stap richting de toekomst."

A.A.S. CAS Emmen ontstond in 2012 na een overname en is de tweede vestiging van A.A.S. CAS Coevorden. Schadeherstelbedrijf GEA bestaat 25 jaar. Onderzoek heeft volgens Geerts uitgewezen dat het verzorgingsgebied in Emmen en omstreken prima te bedienen is vanuit één locatie. Bij de krachtenbundeling zouden geen arbeidsplaatsen verloren gaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

A.A.S. schadebedrijven CAS en GEA Emmen samen - Automobielmanagement.nl

A.A.S. schadebedrijven CAS en GEA Emmen samen

Vanaf 1 januari 2014 gaan de A.A.S. (Allround Automotive Solutions) schadebedrijven CAS en GEA in Emmen samen verder – onder de naam A.A.S. CAS – GEA Emmen.

Alle activiteiten worden samengebracht in het circa vijftienhonderd vierkante meter metende CAS-pand aan de Jacob Le Mairestraat 275. Henk Geerts, directeur: "We hebben dezelfde kernwaarden en bedienen hetzelfde verzorgingsgebied. Onze krachten bundelen is een logische stap richting de toekomst."

A.A.S. CAS Emmen ontstond in 2012 na een overname en is de tweede vestiging van A.A.S. CAS Coevorden. Schadeherstelbedrijf GEA bestaat 25 jaar. Onderzoek heeft volgens Geerts uitgewezen dat het verzorgingsgebied in Emmen en omstreken prima te bedienen is vanuit één locatie. Bij de krachtenbundeling zouden geen arbeidsplaatsen verloren gaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding