Peter Hubregtse nieuwe directeur Car Repair Europe

Bij het internationale franchiseconcept Car Repair Europe (CRE) maakt directeur Peter Lammerts per 1 april 2014 plaats voor Peter Hubregtse.

Hij maakt de overstap vanuit de Spuigroep, waar hij bijna vijftien heeft jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies, waaronder Directeur Europcar Autoverhuur. De afgelopen vier jaar was hij Operationeel Directeur van Spuigroep Holding.

Binnen CRE wordt Hubregtse eindverantwoordelijk voor de aansturing van de activiteiten in de huidige landen, de ontwikkeling van ICT en de verdere internationale expansie van de organisatie. Henk Raven zal zijn huidige rol als directeur en grootaandeelhouder blijven vervullen en zich met name richten op de financiële en technische onderdelen. Waar nodig of gewenst zal Lammerts na 1 april nog een aantal maanden beschikbaar zijn om zijn kennis en ervaring over te dragen.

Het overkoepelend netwerk van schadeherstelbedrijven is momenteel actief in Nederland, België, Luxemburg, Polen en het Verenigd Koninkrijk. In de Benelux wordt CRE vertegenwoordigd door haar dochteronderneming ASN Groep met 95 franchisevestigingen. Peter Lammerts is van 2000 tot en met 2012 directeur geweest van ASN Groep; in deze periode is het aantal franchisevestigingen verdrievoudigd en de omzet gegroeid naar ruim 140 miljoen euro per jaar. CRE heeft de ambitie uitgesproken om de activiteiten jaarlijks uit te breiden met één of twee landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peter Hubregtse nieuwe directeur Car Repair Europe - Automobielmanagement.nl

Peter Hubregtse nieuwe directeur Car Repair Europe

Bij het internationale franchiseconcept Car Repair Europe (CRE) maakt directeur Peter Lammerts per 1 april 2014 plaats voor Peter Hubregtse.

Hij maakt de overstap vanuit de Spuigroep, waar hij bijna vijftien heeft jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies, waaronder Directeur Europcar Autoverhuur. De afgelopen vier jaar was hij Operationeel Directeur van Spuigroep Holding.

Binnen CRE wordt Hubregtse eindverantwoordelijk voor de aansturing van de activiteiten in de huidige landen, de ontwikkeling van ICT en de verdere internationale expansie van de organisatie. Henk Raven zal zijn huidige rol als directeur en grootaandeelhouder blijven vervullen en zich met name richten op de financiële en technische onderdelen. Waar nodig of gewenst zal Lammerts na 1 april nog een aantal maanden beschikbaar zijn om zijn kennis en ervaring over te dragen.

Het overkoepelend netwerk van schadeherstelbedrijven is momenteel actief in Nederland, België, Luxemburg, Polen en het Verenigd Koninkrijk. In de Benelux wordt CRE vertegenwoordigd door haar dochteronderneming ASN Groep met 95 franchisevestigingen. Peter Lammerts is van 2000 tot en met 2012 directeur geweest van ASN Groep; in deze periode is het aantal franchisevestigingen verdrievoudigd en de omzet gegroeid naar ruim 140 miljoen euro per jaar. CRE heeft de ambitie uitgesproken om de activiteiten jaarlijks uit te breiden met één of twee landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding