Focwa Alldata

Voor deze informatie kunnen de leden inloggen in het systeem ‘Focwa Alldata’. Dit systeem bevat gedetailleerde informatie voor het uitvoeren van schadeherstelwerkzaamheden, bijvoorbeeld over snijlijnen, aanhaalmomenten, verklaringen van foutcodes, elektrische schema’s en diagnose stellen. De informatie is uniek per merk, model en per type auto.

Reparatietips

Volgens Focwa is Alldata een prima aanvulling op de Focwa reparatietips en de Technische Helpdesk. Het systeem bevat informatie over elf grote automerken waaronder BMW, Mercedes en Volkswagen. Dit jaar wordt het systeem met nog eens zeven andere automerken uitgebreid.

Alldata is een Amerikaanse leverancier van OEM-informatie voor onderhoud en reparaties voor de auto- en schadeherstelsector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding