Samenwerking Lesonal en Tom Coronel

Lakmerk Lesonal en Tom Coronel trekken gezamenlijk op in het World Touring Car raceseizoen.

Nadat er al was samengewerkt met moederbedrijf AkzoNobel om het merk stickerfix meer bekendheid te geven, is besloten nu lakmerk Lesonal te promoten richting autoschadeherstelbranche. Zowel op de voorschermen van de auto als op het racepak van Tom Coronel zal het Lesonal-logo te zien zijn.

Samenwerking Lesonal en Tom Coronel - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Lesonal en Tom Coronel

Lakmerk Lesonal en Tom Coronel trekken gezamenlijk op in het World Touring Car raceseizoen.

Nadat er al was samengewerkt met moederbedrijf AkzoNobel om het merk stickerfix meer bekendheid te geven, is besloten nu lakmerk Lesonal te promoten richting autoschadeherstelbranche. Zowel op de voorschermen van de auto als op het racepak van Tom Coronel zal het Lesonal-logo te zien zijn.