Te weinig werk, ABS stopt in Apeldoorn

ABS Autoherstel gaat stoppen met zijn vestiging in Apeldoorn. Het werkaanbod loopt terug.

De sluiting is een feit per 1 juli. De werkzaamheden worden overgenomen door andere ABS-vestigingen binnen de regio. ‘Apeldoorn’ werd in maart 2010 opgericht als gezamenlijk schadeherstelbedrijf van ABS Boekhorst Arnhem en ABS Tiemessen Vaassen.

Te weinig werk, ABS stopt in Apeldoorn - Automobielmanagement.nl

Te weinig werk, ABS stopt in Apeldoorn

ABS Autoherstel gaat stoppen met zijn vestiging in Apeldoorn. Het werkaanbod loopt terug.

De sluiting is een feit per 1 juli. De werkzaamheden worden overgenomen door andere ABS-vestigingen binnen de regio. ‘Apeldoorn’ werd in maart 2010 opgericht als gezamenlijk schadeherstelbedrijf van ABS Boekhorst Arnhem en ABS Tiemessen Vaassen.