ABZ is een onderdeel van Solera en is specialist in informatie- en communicatie-infrastructuur in de automotive en verzekeringsbranche. Gert Timmermans is directeur verzekeringen bij Unirobe Meeùs Groep: "Dankzij AudaFlow kunnen wij werken met een systeem dat ons schadeafhandelingsproces volledig ondersteunt. Met dit systeem kunnen we de efficiency van het proces rond autoschade enorm verhogen."
Meeùs Schade Service streeft continu naar ‘een verhoging van de kwaliteit in de eigen organisatie én de sector’. Om dat concreet te maken, wordt elk jaar een ‘Partner van het jaar’ aangewezen. Dat is telkens een onderneming die actief streeft naar het verhogen van de kwaliteit en de service voor de automobilist bij het afwikkelen van een schade. Vorig jaar was Carglass de gelukkige.
Meeùs is adviseur op het gebied van risico’s, verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Met vierhonderdduizend particuliere en zestigduizend zakelijke klanten is Meeùs één van de grotere spelers. Meeùs heeft 31 vestigingen en 1250 medewerkers. Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, dat weer een onderdeel is van Aegon.

Gert Timmermans, Directeur Verzekeringen Meeùs (links) feliciteert Robert van der Plan (managing director van Solera Nederland) met de titel ‘Schadepartner van het jaar 2014′.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding