Autoschade Service Van der Endt Goes geen ASN meer

De activiteiten van ASN Autoschade Service Van der Endt Goes zijn per vandaag beëindigd.

Het bedrijf van Eric Govers is per 1 september overgenomen door de lokale VW-/Audi-dealer Poppe, die zijn schadeherstelwerkzaamheden echter zonder overkoepelende formule uitvoert. ASN Groep meldt dat ze niet tot overeenstemming is gekomen met de nieuwe eigenaar om op dezelfde voet verder te gaan. Voorlopig zullen op afstand de ASN-vestigingen Govers Roosendaal en Heijmans Steenbergen inspringen. ASN Groep oriënteert zich nog op uitbreiding van haar netwerk in de regio Goes.

Overigens opent ASN Autoschade Service Amsterdam medio september zijn eerste satellietvestiging in Purmerend. Zo’n satelliet concentreert zich op herstel van cosmetische schades, met een doorlooptijd van een tot twee dagen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoschade Service Van der Endt Goes geen ASN meer - Automobielmanagement.nl

Autoschade Service Van der Endt Goes geen ASN meer

De activiteiten van ASN Autoschade Service Van der Endt Goes zijn per vandaag beëindigd.

Het bedrijf van Eric Govers is per 1 september overgenomen door de lokale VW-/Audi-dealer Poppe, die zijn schadeherstelwerkzaamheden echter zonder overkoepelende formule uitvoert. ASN Groep meldt dat ze niet tot overeenstemming is gekomen met de nieuwe eigenaar om op dezelfde voet verder te gaan. Voorlopig zullen op afstand de ASN-vestigingen Govers Roosendaal en Heijmans Steenbergen inspringen. ASN Groep oriënteert zich nog op uitbreiding van haar netwerk in de regio Goes.

Overigens opent ASN Autoschade Service Amsterdam medio september zijn eerste satellietvestiging in Purmerend. Zo’n satelliet concentreert zich op herstel van cosmetische schades, met een doorlooptijd van een tot twee dagen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding