Ronald Kramer, Managing Director Schade- en verzekeringsmarkt bij VWE: "iBoss is gebouwd met de schadeherstelbedrijven als uitgangspunt, ons nieuwe calculatiesysteem past hier perfect in. Deze samenwerking was dus een logische stap."

Met SilverDAT Calculate is eenvoudig een calculatie te maken en bijbehorend schaderapport uit te draaien. Daarnaast kunnen autobedrijven er onderdeelnummers en -prijzen in opvragen. Via het kenteken of chassisnummer achterhaalt het bedrijf unieke voertuiginformatie, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties. "Door deze tool bestellen autobedrijven nooit meer het verkeerde onderdeel, dat scheelt tijd en geld", aldus Kramer.

Hans van Poorten, Directeur PI-systems, leverancier van iBoss, spreekt van "een welkome uitbreiding van ons systeem. Het is een aanvulling op de huidige functionaliteiten en zorgt voor een lage drempel voor zowel de autoschade- als aanverwante bedrijven, zoals autopoets-, restyle- en glasbedrijven. Een grotere groep zal kunnen profiteren van een compleet backoffice pakket met een keuze in calculatiesysteem. Dit is een gezonde ontwikkeling in de schadebranche."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding