ASN Autoschade Service A’dam opent vestiging Purmerend

Op 1 oktober opent ASN Autoschade Service Amsterdam een vestiging in Purmerend. De uitbreiding past in de strategie van ASN Autoschade Service Amsterdam om zijn marktpositie in Noord-Holland verder te versterken.

Directeur Erik den Dekker: "Door het opstarten van ASN Autoschade Service Purmerend is het verzorgingsgebied van de vestiging Amsterdam veel groter." ASN Autoschade Service Amsterdam heeft de afgelopen jaren vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam en de nevenvestiging in Aalsmeer een groot deel van de regio Amsterdam bestreken. Door de start in Purmerend komt daar op 1 oktober  onder de nieuwe naam ASN Autoschade Service Purmerend een derde pijler bij. "Directeur Matthieu Sol. "Onze strategie om continu ons rendement te verbeteren, is erop gericht lichtere autoschades lokaal te herstellen bij een satellietvestiging en de grote schades te centraliseren in Amsterdam. Een satellietvestiging concentreert zich op herstel van cosmetische schades, met een doorlooptijd van een tot twee dagen. Complexere, meer langdurige autoschades worden wel aangenomen op de satellietvestiging maar worden getransporteerd voor herstel naar de hoofdvestiging, in dit geval ASN Autoschade Service Amsterdam. 
Onze nieuwe vestiging in Purmerend past perfect in dit model. Het bedrijf heeft al twintig jaar lang een grote naamsbekendheid in Purmerend en omstreken. Bij grote drukte bij ASN in Purmerend kunnen we uitwijken naar Amsterdam. ASN Autoschade Service Purmerend is gevestigd aan de Ohmstraat 60.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN Autoschade Service A’dam opent vestiging Purmerend - Automobielmanagement.nl

ASN Autoschade Service A’dam opent vestiging Purmerend

Op 1 oktober opent ASN Autoschade Service Amsterdam een vestiging in Purmerend. De uitbreiding past in de strategie van ASN Autoschade Service Amsterdam om zijn marktpositie in Noord-Holland verder te versterken.

Directeur Erik den Dekker: "Door het opstarten van ASN Autoschade Service Purmerend is het verzorgingsgebied van de vestiging Amsterdam veel groter." ASN Autoschade Service Amsterdam heeft de afgelopen jaren vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam en de nevenvestiging in Aalsmeer een groot deel van de regio Amsterdam bestreken. Door de start in Purmerend komt daar op 1 oktober  onder de nieuwe naam ASN Autoschade Service Purmerend een derde pijler bij. "Directeur Matthieu Sol. "Onze strategie om continu ons rendement te verbeteren, is erop gericht lichtere autoschades lokaal te herstellen bij een satellietvestiging en de grote schades te centraliseren in Amsterdam. Een satellietvestiging concentreert zich op herstel van cosmetische schades, met een doorlooptijd van een tot twee dagen. Complexere, meer langdurige autoschades worden wel aangenomen op de satellietvestiging maar worden getransporteerd voor herstel naar de hoofdvestiging, in dit geval ASN Autoschade Service Amsterdam. 
Onze nieuwe vestiging in Purmerend past perfect in dit model. Het bedrijf heeft al twintig jaar lang een grote naamsbekendheid in Purmerend en omstreken. Bij grote drukte bij ASN in Purmerend kunnen we uitwijken naar Amsterdam. ASN Autoschade Service Purmerend is gevestigd aan de Ohmstraat 60.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding