ASN Heijmans Steenbergen opent innameloket Zeeland

ASN Autoschade Service Heijmans Steenbergen heeft bij Autobedrijf W.C. Ista & Zoon in Oosterland een innamepunt geopend.

Directeur Arjan Heijmans zocht al langere tijd naar mogelijkheden om te groeien en het werkgebied in Zeeland uit te breiden. "Met ons innameloket zetten we een belangrijke stap. We werken al jarenlang samen en kunnen op deze manier slim gebruikmaken van elkaars kracht. Ook voor de inwoners van Schouwen-Duivenland biedt de samenwerking veel voordelen. Bij schade hoeven zij niet meer ver te rijden, maar kunnen ze hun auto gewoon bij hun eigen vertrouwde garage afleveren. Daar staat gratis vervangend vervoer voor hen klaar."

ASN Autoschade Service Heijmans is sinds 2008 aangesloten bij ASN Groep. Het familiebedrijf is opgericht in 1977. Autobedrijf W.C. Ista in Oosterland bestaat sinds 1929 en is erkend Suzuki-dealer voor de regio Zeeland. Eigenaar Anton Ista: "Omdat de automarkt eerder krimpt dan groeit, zoeken wij continu naar kansen om onze activiteiten te verbreden. De samenwerking met ASN Heijmans Steenbergen past in dat plaatje."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN Heijmans Steenbergen opent innameloket Zeeland - Automobielmanagement.nl

ASN Heijmans Steenbergen opent innameloket Zeeland

ASN Autoschade Service Heijmans Steenbergen heeft bij Autobedrijf W.C. Ista & Zoon in Oosterland een innamepunt geopend.

Directeur Arjan Heijmans zocht al langere tijd naar mogelijkheden om te groeien en het werkgebied in Zeeland uit te breiden. "Met ons innameloket zetten we een belangrijke stap. We werken al jarenlang samen en kunnen op deze manier slim gebruikmaken van elkaars kracht. Ook voor de inwoners van Schouwen-Duivenland biedt de samenwerking veel voordelen. Bij schade hoeven zij niet meer ver te rijden, maar kunnen ze hun auto gewoon bij hun eigen vertrouwde garage afleveren. Daar staat gratis vervangend vervoer voor hen klaar."

ASN Autoschade Service Heijmans is sinds 2008 aangesloten bij ASN Groep. Het familiebedrijf is opgericht in 1977. Autobedrijf W.C. Ista in Oosterland bestaat sinds 1929 en is erkend Suzuki-dealer voor de regio Zeeland. Eigenaar Anton Ista: "Omdat de automarkt eerder krimpt dan groeit, zoeken wij continu naar kansen om onze activiteiten te verbreden. De samenwerking met ASN Heijmans Steenbergen past in dat plaatje."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding