Vanaf dit moment is bij alle dealers en erkend reparateurs de Mazda Autoverzekering verkrijgbaar. Ze richt zich op zowel nieuwe als gebruikte Mazda’s. Met de verzekering heeft de dealer volgens Bovemij en de importeur een middel in handen om de klantloyaliteit te bevorderen en de werkplaatsomzet te vergroten. Geraldine Brouwers, Algemeen Directeur van Mazda Motor Nederland: "We hadden al een tijdje de wens om onze merkverzekering een nieuw leven in te blazen. Met deze verzekering helpen wij de dealers en reparateurs om de relatie met hun klanten te verstevigen."

De Mazda Autoverzekering biedt verschillende soorten dekkingen. Zo is er een uitgebreide ‘Plus-dekking’ die vijf jaar nieuwwaarde biedt, of een ‘Budget-variant’ voor de prijskoper. Alle dekkingen kunnen door de dealer direct geoffreerd en gesloten worden. Rob Polman, directeur Bovemij Financiële Diensten: "In geval van schade sturen we de klant naar zijn of haar eigen dealer, voor herstel zonder eigen risico." Bovemij voert reeds een groot aantal merkverzekeringen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding