De bedrijfsnaam ondergaat geen wijziging. Alle tien medewerkers blijven in dienst. Engels is al eigenaar van ABS Autoherstel Brouwer in Noordwijk en Lisse.

De nieuwe eigenaar zegt "enorm trots" te zijn op de overname. "Frans en Nelly van der Weijden hebben bijna veertig jaar alles gegeven om van hun bedrijf een succes te maken. Daardoor is ABS Autoherstel Van der Weijden een toonaangevend autoschadeherstelbedrijf in het Groene Hart." Daarnaast weet Engels zich via de Bosch Car Service-formule verzekerd van technische informatie en dagelijkse levering van "goed geprijsde en tevens duurzame onderdelen."

Op zijn beurt ziet Frans van der Weijden (60) onder de nieuwe eigenaar de toekomst van zijn bedrijf met alle vertrouwen tegemoet. "Ook onze medewerkers hebben hier bijzonder positief op gereageerd." Van der Weijden treedt binnen enkele maanden terug uit de onderneming en zal er vanaf dan in een adviserende rol bij betrokken blijven. 

ABS Autoherstel omvat 89 vestigingen en omschrijft zichzelf als "de best gekwalificeerde keten van schadeherstellers van Nederland."