Zwartepoorte Schadeherstel Goes bij ASN Groep

Zwartepoorte Schadeherstel in Goes, onderdeel van Zwartepoorte Holding BV, is per 1 januari 2015 aangesloten bij de ASN Groep.

Het bedrijf gaat verder onder de naam ASN Autoschade Service Zwartepoorte Goes. Jimmy Boone, directeur After Sales en vestigingsdirecteur Goes: ‘Wij willen onze schadehersteltak uitbreiden en verbreden. Toen we hoorden dat ASN Groep een nieuwe samenwerkingspartner zocht voor de regio Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren, hebben we direct contact opgenomen."

Voor Zwartepoorte autobedrijven gaat 2014 als een kroonjaar in de boeken. Op 16 juni vierde het bedrijf, dat gevestigd is in Goes (A58) en Roosendaal (A17), het 25-jarig jubileum als BMW-dealer. Daarnaast is Zwartepoorte sinds 2004 dealer van MINI. Tot de organisatie behoren verder Land Rover Auto Ventura BV in Goes én Zwartepoorte Schadeherstel. Laatstgenoemd bedrijfsonderdeel handelt via het BMW-schadenetwerk autoschades af in de provincie Zeeland, inclusief Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf 1 januari 2015 komt hier door de aansluiting bij ASN Groep een extra schadestroom bij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zwartepoorte Schadeherstel Goes bij ASN Groep - Automobielmanagement.nl

Zwartepoorte Schadeherstel Goes bij ASN Groep

Zwartepoorte Schadeherstel in Goes, onderdeel van Zwartepoorte Holding BV, is per 1 januari 2015 aangesloten bij de ASN Groep.

Het bedrijf gaat verder onder de naam ASN Autoschade Service Zwartepoorte Goes. Jimmy Boone, directeur After Sales en vestigingsdirecteur Goes: ‘Wij willen onze schadehersteltak uitbreiden en verbreden. Toen we hoorden dat ASN Groep een nieuwe samenwerkingspartner zocht voor de regio Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren, hebben we direct contact opgenomen."

Voor Zwartepoorte autobedrijven gaat 2014 als een kroonjaar in de boeken. Op 16 juni vierde het bedrijf, dat gevestigd is in Goes (A58) en Roosendaal (A17), het 25-jarig jubileum als BMW-dealer. Daarnaast is Zwartepoorte sinds 2004 dealer van MINI. Tot de organisatie behoren verder Land Rover Auto Ventura BV in Goes én Zwartepoorte Schadeherstel. Laatstgenoemd bedrijfsonderdeel handelt via het BMW-schadenetwerk autoschades af in de provincie Zeeland, inclusief Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf 1 januari 2015 komt hier door de aansluiting bij ASN Groep een extra schadestroom bij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding