In Nederland, België en Luxemburg werd al onder één naam gewerkt. In het eerste kwartaal gaan 20 van de in totaal 65 vestigingen van de Poolse businesspartner DynaFleet als franchisebedrijven verder onder de naam ASN Polska. In 2011 zette Car Repair Europe ‘van nul af’ ASN België en ASN Luxemburg op. Eind 2013 startten samenwerkingsverbanden met lokale partners in Groot-Brittannië (Selsia UK) en Polen (DynaFleet).

ASN richt zich op terugdringen van kosten en doorlooptijden van veelal grote opdrachtgevers, zoals internationale verzekeringsmaatschappijen, assurantietussenpersonen, autoleasebedrijven en autoverhuurmaatschappijen. Momenteel telt het netwerk van ASN International in de aangesloten landen bijna driehonderd vestigingen, met een gezamenlijke omzet van ruim 325 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding