ABS Autoherstel spreekt van "een bekroning van de investeringen die gedaan zijn in opleidingen, materialen en efficiency" en "een verbreding en verdieping van het dienstenpakket".

Opdrachtgevers hebben nu één aanspreekpunt voor alle autoschade- en glasschadeherstel. Ook wordt de doorlooptijd korter, doordat alles onder één dak is samengebracht, en gaat in de meeste gevallen een lager eigen risico gelden. "Dat we als keten aangesloten zijn bij Glasgarant, bevestigt dat wij een vertrouwde partner zijn voor opdrachtgevers en leveranciers", aldus directeur Wijnand Mebius van ABS Autoherstel.. "Een belangrijk onderdeel van onze ambitie om te groeien in gestuurde schadestroom wordt nu gerealiseerd."

Het label Glasgarant bestaat sinds 2009. ABS Autoherstel is met 89 vestigingen een van de grootste schadeherstelketens van Nederland.