Het bedrijf werd in 2010 overgenomen door ABS Hoppenbrouwers uit Bergen op Zoom. "Door als één bedrijf naar buiten te treden, kunnen we nog actiever inspelen op vragen vanuit de markt", zegt directeur Rob Hoppenbrouwers. "Daarnaast heeft de naamswijziging een positief effect op het saamhorigheidsgevoel van onze medewerkers en op de interne kosten."

ABS Wijnen heeft als een van de oudste bedrijven uit Roosendaal een enorme historie. Zo werden in 1923 door Frans Wijnen de eerste auto´s en bussen gespoten, waarmee hij waarschijnlijk de eerste autospuiter in Nederland was. Wethouder Saskia Schenk zal komende donderdag het nieuwe logo en de nieuwe bedrijfsnaam officieel onthullen aan de medewerkers en relaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding