Allianz wil ITEB verkopen aan Dekra

Dekra Automotive, onderdeel van Dekra Claims and Expertise, neemt hoogstwaarschijnlijk per 1 juli ITEB Schadeservice over. Dit schrijft Schade Magazine.

Allianz Nederland heeft zich beraden op de toekomst van ITEB Schadeservices, een zelfstandig opererende expertise-unit die deel uitmaakt van de Allianz Nederland Groep. Er waren volgens Schade Magazine drie overnamekandidaten: CED, Dekra en Vidi. Zij zouden inmiddels een voorstel hebben ingediend voor de overname. Volgens Schade Magzine heeft Allianz zich inmiddels  uitgesproken om alleen met Dekra verder te praten.

Zowel Allianz Nederland als Dekra zou nog niet op de berichtgeving hebben willen reageren.

Allianz wil ITEB verkopen aan Dekra - Automobielmanagement.nl

Allianz wil ITEB verkopen aan Dekra

Dekra Automotive, onderdeel van Dekra Claims and Expertise, neemt hoogstwaarschijnlijk per 1 juli ITEB Schadeservice over. Dit schrijft Schade Magazine.

Allianz Nederland heeft zich beraden op de toekomst van ITEB Schadeservices, een zelfstandig opererende expertise-unit die deel uitmaakt van de Allianz Nederland Groep. Er waren volgens Schade Magazine drie overnamekandidaten: CED, Dekra en Vidi. Zij zouden inmiddels een voorstel hebben ingediend voor de overname. Volgens Schade Magzine heeft Allianz zich inmiddels  uitgesproken om alleen met Dekra verder te praten.

Zowel Allianz Nederland als Dekra zou nog niet op de berichtgeving hebben willen reageren.