Guus van Dreven treedt toe tot bestuur ARN

Namens Focwa Schadeherstel is Guus van Dreven per 16 juni jl. toegetreden tot het bestuur van ARN. Hij volgt ex-Focwa-secretaris Karel Bukholczer op.

Met de benoeming is zowel het ARN-bestuur gewijzigd als het bestuur van IvDM en Stichting KZD (Kwaliteits Zorg Demontage). Zij hebben dezelfde samenstelling als het bestuur van ARN. Behalve Focwa hebben ook Stiba, RAI Vereniging en Bovag  zitting in het bestuur.

Guus van Dreven (52) maakt sinds 2011 deel uit van het Algemeen Bestuur van Focwa. Daarnaast is hij directeur van de Autoschade Herstel Groep. Eerder was hij directeur van Stiba en bij verzekeringsmaatschappij Unigarant.

Guus van Dreven treedt toe tot bestuur ARN - Automobielmanagement.nl

Guus van Dreven treedt toe tot bestuur ARN

Namens Focwa Schadeherstel is Guus van Dreven per 16 juni jl. toegetreden tot het bestuur van ARN. Hij volgt ex-Focwa-secretaris Karel Bukholczer op.

Met de benoeming is zowel het ARN-bestuur gewijzigd als het bestuur van IvDM en Stichting KZD (Kwaliteits Zorg Demontage). Zij hebben dezelfde samenstelling als het bestuur van ARN. Behalve Focwa hebben ook Stiba, RAI Vereniging en Bovag  zitting in het bestuur.

Guus van Dreven (52) maakt sinds 2011 deel uit van het Algemeen Bestuur van Focwa. Daarnaast is hij directeur van de Autoschade Herstel Groep. Eerder was hij directeur van Stiba en bij verzekeringsmaatschappij Unigarant.