Jan de Jong Autoschade Hiqure gecertificeerd

Het autoschadeherstelbedrijf van Jan de Jong in Amersfoort is nu gecertificeerd voor Hiqure.

Hiqure helpt ondernemers bij het veilig herstellen en het borgen van de kwaliteit. Omdat het bedrijf al met een kwaliteitszorgsysteem (KZS) werkte, was de omschakeling naar Hiqure vrij eenvoudig, aldus Bram van Leeuwen van het schadebedrijf. "Met Hiqure kunnen we aantoonbaar maken dat we ook daadwerkelijk volgens de vereiste adviezen en specificaties de auto veilig hebben hersteld."

Het gedetailleerd vastleggen van een schade is belangrijk en levert de stringente bewijsvoering dat de reparatie volgens voorschrift is uitgevoerd. "De gemiddelde moderne auto beschikt inmiddels over meer dan honderdvijftig sensoren en dit geeft wel aan dat deze aspecten een steeds grotere rol gaan spelen bij veilig autoschadeherstel", vindt Van Leeuwen.  "Veel klanten vinden het vanzelfsprekend dat ze in de auto beschikken over allerlei technische snufjes maar beseffen pas hoe belangrijk veilig autoschadeherstel is, als ze ermee in aanraking komen."
Behalve de voor de AST-kwalificaties (AutoSchadeTechnicus) worden de medewerkers van het autoschadebedrijf continue geschoold met opleidingen die vanuit BMW-MINI en andere merken worden gegeven.  Jan de Jong Autoschade is een Focwa  Eurogarantbedrijf en onderdeel van BMW-en Mini-dealer Jan de Jong.  Klanten krijgen vier jaar Focwa-garantie op de uitgevoerde schadeherstelwerkzaamheden.  Jan de Jong Autoschade is ook aangesloten bij de ASN groep, het landelijke netwerk met ruim zeventig vestigingen.

Reacties

Goed geregeld Bram,
De kwaliteit is altijd al hoog bij jullie

Geplaatst door: Hans Donkervoort op
Jan de Jong Autoschade Hiqure gecertificeerd - Automobielmanagement.nl

Jan de Jong Autoschade Hiqure gecertificeerd

Het autoschadeherstelbedrijf van Jan de Jong in Amersfoort is nu gecertificeerd voor Hiqure.

Hiqure helpt ondernemers bij het veilig herstellen en het borgen van de kwaliteit. Omdat het bedrijf al met een kwaliteitszorgsysteem (KZS) werkte, was de omschakeling naar Hiqure vrij eenvoudig, aldus Bram van Leeuwen van het schadebedrijf. "Met Hiqure kunnen we aantoonbaar maken dat we ook daadwerkelijk volgens de vereiste adviezen en specificaties de auto veilig hebben hersteld."

Het gedetailleerd vastleggen van een schade is belangrijk en levert de stringente bewijsvoering dat de reparatie volgens voorschrift is uitgevoerd. "De gemiddelde moderne auto beschikt inmiddels over meer dan honderdvijftig sensoren en dit geeft wel aan dat deze aspecten een steeds grotere rol gaan spelen bij veilig autoschadeherstel", vindt Van Leeuwen.  "Veel klanten vinden het vanzelfsprekend dat ze in de auto beschikken over allerlei technische snufjes maar beseffen pas hoe belangrijk veilig autoschadeherstel is, als ze ermee in aanraking komen."
Behalve de voor de AST-kwalificaties (AutoSchadeTechnicus) worden de medewerkers van het autoschadebedrijf continue geschoold met opleidingen die vanuit BMW-MINI en andere merken worden gegeven.  Jan de Jong Autoschade is een Focwa  Eurogarantbedrijf en onderdeel van BMW-en Mini-dealer Jan de Jong.  Klanten krijgen vier jaar Focwa-garantie op de uitgevoerde schadeherstelwerkzaamheden.  Jan de Jong Autoschade is ook aangesloten bij de ASN groep, het landelijke netwerk met ruim zeventig vestigingen.

Reacties

Goed geregeld Bram,
De kwaliteit is altijd al hoog bij jullie

Geplaatst door: Hans Donkervoort op