Hiermee wordt het vertrek opgevangen van vijf leden  die het netwerk met ingang van die datum gaan verlaten. De landelijke dekking blijft volgens de keten in de nieuwe opzet gehandhaafd.

De nieuwe locatie in Rotterdam Noord wordt onderdeel van ABS Autoherstel Den Elzen, met vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem. In Rotterdam Zuid start ABS Autoherstel H. Hoogvliet met een nieuw ABS-bedrijf, naast zijn bestaande locaties in Oud-Beijerland en Spijkenisse. In Maastricht opent ABS Autoherstel Vrancken uit Schinnen een nieuwe vestiging en in Almere zal ABS Autoherstel Boekhorst met twee vestigingen in Arnhem en één in Didam, een nieuwe vestiging openen.

Wijnand Mebius, algemeen directeur van ABS Autoherstel: "De ABS-organisatie heeft de recente ontwikkelingen zeer pragmatisch opgepakt. We kunnen, nog geen twee maanden later, maar liefst vier nieuwe vestigingen aankondigen. We zijn ontzettend trots dat we dit met bestaande ondernemers hebben kunnen invullen en zijn ervan overtuigd dat we hiermee het netwerk voor 2016 weer op orde hebben."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding