A.A.S. Dubbeldam Schade in Papendrecht en Dordrecht

De Dubbeldam Groep breidt per 1 januari 2016 haar autoschadehersteltak uit met twee nieuwe vestigingen: in Papendrecht en in Dordrecht. Ze komen naast de bestaande vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf het nieuwe jaar gaan alle drie de bedrijven verder de naam A.A.S. Dubbeldam Schade. Volgens eigenaar Raymond Dubbeldam is vergroting van het verzorgingsgebied nodig om een optimale mix van schadeconcepten aan te kunnen bieden, afgestemd op het lokale marktpotentieel: "De overname van ‘Le Kluse’ in Dordrecht en ‘Van Wijngaarden’ in Papendrecht maakt de invulling van deze visie mogelijk.

De culturen van de drie bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan, zegt Dubbeldam. "Door het samenvoegen kunnen we zaken slim combineren in onze werkplaatsen en onze vakmensen optimaal inzetten. De mix van cosmetisch en complex schadeherstel, gecombineerd met een aantal merkerkenningen gaat ervoor zorgen dat we met dit businessmodel een gezond rendement kunnen behalen."

Met de overname van ‘Van Wijngaarden’ wordt ook een bergingsbedrijf toegevoegd aan de dienstverlening van Dubbeldam Schade. Die omvat naast de autoschadeherstelbedrijven ook een tweetal vestigingen voor schadeherstel aan truck, bus en zwaar materieel. Het bergingsbedrijf zal worden ingezet voor  klanten van de autoschadebedrijven, bergingswerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers en transport van auto’s voor diverse zakelijke partijen.

Volgens Nicole Spenkelink, directeur A.A.S. (Allround Automotive Solutions) past de uitbreiding "perfect in onze visie 2020, waarbij leden zelf het verzorgingsgebied invullen, afgestemd op het marktpotentieel van het gebied."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Raymond, mede namens mijn bedrijf CBX-Nederland BV van harte gefeliciteerd met deze overnames.

Geplaatst door: Joh. Stolk op
A.A.S. Dubbeldam Schade in Papendrecht en Dordrecht - Automobielmanagement.nl

A.A.S. Dubbeldam Schade in Papendrecht en Dordrecht

De Dubbeldam Groep breidt per 1 januari 2016 haar autoschadehersteltak uit met twee nieuwe vestigingen: in Papendrecht en in Dordrecht. Ze komen naast de bestaande vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf het nieuwe jaar gaan alle drie de bedrijven verder de naam A.A.S. Dubbeldam Schade. Volgens eigenaar Raymond Dubbeldam is vergroting van het verzorgingsgebied nodig om een optimale mix van schadeconcepten aan te kunnen bieden, afgestemd op het lokale marktpotentieel: "De overname van ‘Le Kluse’ in Dordrecht en ‘Van Wijngaarden’ in Papendrecht maakt de invulling van deze visie mogelijk.

De culturen van de drie bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan, zegt Dubbeldam. "Door het samenvoegen kunnen we zaken slim combineren in onze werkplaatsen en onze vakmensen optimaal inzetten. De mix van cosmetisch en complex schadeherstel, gecombineerd met een aantal merkerkenningen gaat ervoor zorgen dat we met dit businessmodel een gezond rendement kunnen behalen."

Met de overname van ‘Van Wijngaarden’ wordt ook een bergingsbedrijf toegevoegd aan de dienstverlening van Dubbeldam Schade. Die omvat naast de autoschadeherstelbedrijven ook een tweetal vestigingen voor schadeherstel aan truck, bus en zwaar materieel. Het bergingsbedrijf zal worden ingezet voor  klanten van de autoschadebedrijven, bergingswerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers en transport van auto’s voor diverse zakelijke partijen.

Volgens Nicole Spenkelink, directeur A.A.S. (Allround Automotive Solutions) past de uitbreiding "perfect in onze visie 2020, waarbij leden zelf het verzorgingsgebied invullen, afgestemd op het marktpotentieel van het gebied."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Raymond, mede namens mijn bedrijf CBX-Nederland BV van harte gefeliciteerd met deze overnames.

Geplaatst door: Joh. Stolk op