Autoglaz ook in Utrecht en Brunssum

Autoruitherstelformule Autoglaz heeft haar netwerk uitgebreid met vestigingen in Utrecht en Brunssum.

Bij Autoglas De Wetering In Utrecht zwaaien Marco Navest en Jeroen Lever de scepter. Namens het bestuur van de formule zegt Diderik van Westreenen dat de autodichtheid in de regio Utrecht "vereist dat we daar een vestigingspunt hebben."

In het Limburgse Brunssum heeft Autoschade Frans Beckers B.V. zich aangesloten. Het multidisciplinaire bedrijf van zus en broer Francis en Ralph Beckers is actief in autoruitschadeherstel en carrosserieherstel. Daarnaast exploiteren zij een wasstraat, eveneens in formuleverband (iClean).

Autoglaz zit nu op twintig vestigingen. Het streven is zestig vestigingslocaties, waarbij een onderverdeling wordt gemaakt tussen Autoglaz ProPartners (doelstelling: 35 locaties) en Autoglaz Sterpunten (servicepunten) naast deze ProPartner-vestigingen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoglaz ook in Utrecht en Brunssum - Automobielmanagement.nl

Autoglaz ook in Utrecht en Brunssum

Autoruitherstelformule Autoglaz heeft haar netwerk uitgebreid met vestigingen in Utrecht en Brunssum.

Bij Autoglas De Wetering In Utrecht zwaaien Marco Navest en Jeroen Lever de scepter. Namens het bestuur van de formule zegt Diderik van Westreenen dat de autodichtheid in de regio Utrecht "vereist dat we daar een vestigingspunt hebben."

In het Limburgse Brunssum heeft Autoschade Frans Beckers B.V. zich aangesloten. Het multidisciplinaire bedrijf van zus en broer Francis en Ralph Beckers is actief in autoruitschadeherstel en carrosserieherstel. Daarnaast exploiteren zij een wasstraat, eveneens in formuleverband (iClean).

Autoglaz zit nu op twintig vestigingen. Het streven is zestig vestigingslocaties, waarbij een onderverdeling wordt gemaakt tussen Autoglaz ProPartners (doelstelling: 35 locaties) en Autoglaz Sterpunten (servicepunten) naast deze ProPartner-vestigingen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding