WellColl Autoschade van ABS naar AAS

WellCollWellColl Autoschade (Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Weert) heeft haar lidmaatschap bij ABS Autoherstel opgezegd en is per 1 januari 2016 aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel.

WellColl Autoschade van ABS naar AAS

WellColl zegt al langere tijd in een transitieproces te zitten van autoschadehersteller naar complete mobiliteitspartner. "Bij deze ambitieuze groeistrategie hoort een schadeherstelketen die ons de ruimte geeft die we als zelfstandig ondernemer nodig hebben en het eigen ondernemerschap voorop zet", aldus Fred Collé, directeur Welcoll. "Daarnaast zien wij veel kansen in de visie van A.A.S. voor 2020, die naadloos aansluit bij onze ambities. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij in A.A.S. de beste partner hebben gevonden om in deze competitieve markt de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen."

Wellcoll Autoschade heeft de afgelopen jaren haar dienstenpakket uitgebreid met ruitschade, caravan­ & camperservice, oldtimerrestauratie, RentaRolla Autoverhuur & Autolease, autobelettering, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer en TomTom Telematics. Ook nam het bedrijf recentelijk Kersten Autoaanpassingen over. Wellcoll zegt schaalvergroting en diversificatie in een krimpende markt te zien als een belangrijk middel om op lange termijn concurrerend te kunnen blijven opereren.

WellColl Autoschade van ABS naar AAS - Automobielmanagement.nl

WellColl Autoschade van ABS naar AAS

WellCollWellColl Autoschade (Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Weert) heeft haar lidmaatschap bij ABS Autoherstel opgezegd en is per 1 januari 2016 aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel.

WellColl Autoschade van ABS naar AAS

WellColl zegt al langere tijd in een transitieproces te zitten van autoschadehersteller naar complete mobiliteitspartner. "Bij deze ambitieuze groeistrategie hoort een schadeherstelketen die ons de ruimte geeft die we als zelfstandig ondernemer nodig hebben en het eigen ondernemerschap voorop zet", aldus Fred Collé, directeur Welcoll. "Daarnaast zien wij veel kansen in de visie van A.A.S. voor 2020, die naadloos aansluit bij onze ambities. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij in A.A.S. de beste partner hebben gevonden om in deze competitieve markt de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen."

Wellcoll Autoschade heeft de afgelopen jaren haar dienstenpakket uitgebreid met ruitschade, caravan­ & camperservice, oldtimerrestauratie, RentaRolla Autoverhuur & Autolease, autobelettering, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer en TomTom Telematics. Ook nam het bedrijf recentelijk Kersten Autoaanpassingen over. Wellcoll zegt schaalvergroting en diversificatie in een krimpende markt te zien als een belangrijk middel om op lange termijn concurrerend te kunnen blijven opereren.