Schadegarant vernieuwt netwerk, offerte nu bepalend

Schadegarant/Schadegarant is 2016 gestart met een geheel nieuw herstelnetwerk.

Alle samenwerkingsovereenkomsten zijn eind vorig jaar beëindigd; de deelnemende bedrijven hebben voor 2016 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ontvangen.

Tot deze nieuwe start is volgens directeur Frank van Donk besloten na de strategische heroriëntatie in 2014. "Vanaf 2016 zult u samen met de Stichting Schadegarant een nieuwe start maken binnen een nieuw netwerk", zo meldt Van Donk in een brief aan de bedrijven die een contract hebben gekregen.

De nieuwe start betekent ook dat Schadegarant een nieuwe opbouw maakt van de database voor de eXperate metingen. Alle bedrijven starten met een B-Rating. Het exacte puntenaantal hangt af van hun offerte voor 2016, zo blijkt uit de brief. Voor de eXperate-kwalificatie in 2016 zal geen gebruik gemaakt worden van de in 2015 afgewikkelde schades. Op de (hernieuwde) opbouw van de eXperate-score vanaf 2016 hebben de resultaten in 2015 geen invloed meer, wel de schadedossiers in 2016.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schadegarant vernieuwt netwerk, offerte nu bepalend - Automobielmanagement.nl

Schadegarant vernieuwt netwerk, offerte nu bepalend

Schadegarant/Schadegarant is 2016 gestart met een geheel nieuw herstelnetwerk.

Alle samenwerkingsovereenkomsten zijn eind vorig jaar beëindigd; de deelnemende bedrijven hebben voor 2016 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ontvangen.

Tot deze nieuwe start is volgens directeur Frank van Donk besloten na de strategische heroriëntatie in 2014. "Vanaf 2016 zult u samen met de Stichting Schadegarant een nieuwe start maken binnen een nieuw netwerk", zo meldt Van Donk in een brief aan de bedrijven die een contract hebben gekregen.

De nieuwe start betekent ook dat Schadegarant een nieuwe opbouw maakt van de database voor de eXperate metingen. Alle bedrijven starten met een B-Rating. Het exacte puntenaantal hangt af van hun offerte voor 2016, zo blijkt uit de brief. Voor de eXperate-kwalificatie in 2016 zal geen gebruik gemaakt worden van de in 2015 afgewikkelde schades. Op de (hernieuwde) opbouw van de eXperate-score vanaf 2016 hebben de resultaten in 2015 geen invloed meer, wel de schadedossiers in 2016.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding