Teeling moet de ingezette koerswijziging van de brancheorganisatie verder vormgeven en invullen. Denk hierbij aan de implementatie van de nieuwe diensten, de begeleiding van leden naar de nieuwe kwaliteitsnorm, de Focwa Standaard en de branchemonitor. Daarnaast zal zij de belangrijke stakeholders en relaties gaan beheren.

Namens het algemeen bestuur van Focwa Schadeherstel omschrijft Denis Maessen, voorzitter a.i. Femke Teeling als "een krachtige leidinggevende. Met elkaar kunnen we zo verder werken aan meer toegevoegde waarde voor al onze leden. Het komende jaar staat in het teken van de implementatie van Focwa Nieuwe Stijl en met Femke Teeling hebben we een ervaren manager en lobbyist in huis gehaald."

Volgens Teeling is afgelopen jaar bij Focwa "een goede koerswijziging ingezet. Ik kijk ernaar uit om Focwa Nieuwe Stijl concreet vorm te geven en te implementeren. Met elkaar werken wij zo aan een gezonde en sterke schadeherstelbranche, waarbij de dienstverlening aan de leden voorop staat."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding