ASN Groep telt nu 84 vestigingen, verspreid over heel Nederland.  ASN Pehlivan Deventer bestaat sinds 2003 want in dat jaar besloot Erdal Pehlivan, geboren en getogen in Deventer, voor zichzelf te beginnen. "Toen bleek dat er bij het autoschadebedrijf waar ik werkte geen verdere doorgroeimogelijkheden waren, heb ik de knoop doorgehakt en ACD opgericht. En dat is goed uitgepakt.  We hebben in de afgelopen dertien jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd in Deventer en omstreken. Nu is het tijd voor een volgende stap, want we willen blijven groeien."

Om de groeiambities te kunnen realiseren, heeft ASN Pehlivan Deventer zich per  1 maart aangesloten bij ASN Groep. Pehlivan: "Met een netwerk van 84 vestigingen is ASN Groep één van de grootste schadeherstelketens. Door de uitstekende contacten met onder meer leasemaatschappijen, dealerorganisaties, autobedrijven en verzekeraars heeft de organisatie een sterke positie in het zakelijke marktsegment. En daar ligt onze groeifocus voor de komende jaren."