Van Mossel Autoschade start met 24/7 schadeherstel

De Van Mossel Autoschade Groep is van start gegaan met 24/7 schadeherstel in haar vestiging in Waalwijk.

Er worden twee ploegendiensten (dag en avond) ingezet, waardoor het bedrijf alle werkdagen van 8.00 tot 23.00 uur productief is en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Met deze ruimere werk- en openingstijden wil Van Mossel de klanttevredenheid verhogen en tegemoet komen aan de flexibele eisen van de klant. Bovendien is men hierdoor in staat om meer doorgangen te realiseren en dus efficiënter te werken.

Het streven is om de ruimere openingstijden op korte termijn ook in de andere vestigingen door te voeren. Ook de openingstijden van het Klant Contact Centrum (KCC) zijn aangepast. Het centrum is nu van 7.30 tot 19.30 uur bereikbaar, "maar het is goed denkbaar dat de tijden nog verder worden verruimd", aldus Van Mossel.

Mossel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel Autoschade start met 24/7 schadeherstel - Automobielmanagement.nl

Van Mossel Autoschade start met 24/7 schadeherstel

De Van Mossel Autoschade Groep is van start gegaan met 24/7 schadeherstel in haar vestiging in Waalwijk.

Er worden twee ploegendiensten (dag en avond) ingezet, waardoor het bedrijf alle werkdagen van 8.00 tot 23.00 uur productief is en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Met deze ruimere werk- en openingstijden wil Van Mossel de klanttevredenheid verhogen en tegemoet komen aan de flexibele eisen van de klant. Bovendien is men hierdoor in staat om meer doorgangen te realiseren en dus efficiënter te werken.

Het streven is om de ruimere openingstijden op korte termijn ook in de andere vestigingen door te voeren. Ook de openingstijden van het Klant Contact Centrum (KCC) zijn aangepast. Het centrum is nu van 7.30 tot 19.30 uur bereikbaar, "maar het is goed denkbaar dat de tijden nog verder worden verruimd", aldus Van Mossel.

Mossel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding