Century Autogroep neemt Schadenet Keizer Emmen over

Century Autogroep neemt met ingang van 15 april 2016 Schadenet Keizer Emmen over van de huidige eigenaar Arie Renkema.

Century Autogroep neemt Schadenet Keizer Emmen over

Groeistrategie
De overname betekent voor Century, naast de al bestaande Schadenet vestigingen in Assen en Groningen, de toevoeging van een derde schadeherstelbedrijf aan de groep. De overname is een volgende stap in de groeistrategie van het autobedrijf om in de provincies Groningen en Drenthe door te groeien in de rol als regionale totaaloplosser op het gebied van mobiliteit. De vestiging in Emmen gaat verder onder de naam Schadenet Emmen.

Schadestroom
Na de integratie met Autobedrijf Tjeerdsma in 2014 groeit Century Autogroep gestaag door. Ook de aanwezigheid van meerdere verkoop- en servicevestigingen in de regio Emmen betekent voor Century dat het bedrijf op het gebied van schadeherstel groeipotentieel heeft in de regio. "Tot vandaag stuurden we auto’s met schade door naar onze Schadenet vestigingen in Assen en Groningen", aldus Cenury directeur Eric Meens. "Met een eigen Schadenet vestiging in Emmen erbij kunnen we de schadestroom beter en efficiënter gaan inregelen. Daarnaast kunnen onze klanten in de regio nu om de hoek terecht voor kwalitatief goed herstelwerk tegen een concurrerende prijs."

Century Autogroep neemt Schadenet Keizer Emmen over - Automobielmanagement.nl

Century Autogroep neemt Schadenet Keizer Emmen over

Century Autogroep neemt met ingang van 15 april 2016 Schadenet Keizer Emmen over van de huidige eigenaar Arie Renkema.

Century Autogroep neemt Schadenet Keizer Emmen over

Groeistrategie
De overname betekent voor Century, naast de al bestaande Schadenet vestigingen in Assen en Groningen, de toevoeging van een derde schadeherstelbedrijf aan de groep. De overname is een volgende stap in de groeistrategie van het autobedrijf om in de provincies Groningen en Drenthe door te groeien in de rol als regionale totaaloplosser op het gebied van mobiliteit. De vestiging in Emmen gaat verder onder de naam Schadenet Emmen.

Schadestroom
Na de integratie met Autobedrijf Tjeerdsma in 2014 groeit Century Autogroep gestaag door. Ook de aanwezigheid van meerdere verkoop- en servicevestigingen in de regio Emmen betekent voor Century dat het bedrijf op het gebied van schadeherstel groeipotentieel heeft in de regio. "Tot vandaag stuurden we auto’s met schade door naar onze Schadenet vestigingen in Assen en Groningen", aldus Cenury directeur Eric Meens. "Met een eigen Schadenet vestiging in Emmen erbij kunnen we de schadestroom beter en efficiënter gaan inregelen. Daarnaast kunnen onze klanten in de regio nu om de hoek terecht voor kwalitatief goed herstelwerk tegen een concurrerende prijs."