Amsterdam/Lijnden
Schadenet ACK/Bouwman zal voortaan als Van Mossel Autoschade Amsterdam/Lijnden verdergaan. De maand juni zal als overgangsmaand gebruikt worden. De huidige eigenaar, Guido Bouwman zal binnen het nieuwe bedrijf de functie van calculator gaan bekleden. Het gehele personeelsbestand gaat mee naar het nieuwe bedrijf en zal volgens de ruimere openingstijden gaan werken zoals ook reeds het geval is bij drie andere vestigingen binnen Van Mossel Autoschade Groep. Dat betekent een dagploeg (08.00 – 17.00 uur) en een avondploeg (16.00 – 23.00 uur). Hiermee kan er efficiënter gewerkt worden en ervaart de klant een snellere doorlooptijd.

Merk erkend herstel
Van Mossel Autoschade Groep heeft reeds vestigingen in Groningen, Waalwijk, Tilburg, Oirschot, Weert, Hapert, Sprang Capelle en Zwolle. Volgens Directeur Schade Ad van Diepenbeek wordt met de overname het verzorgingsgebied vergroot: "Door deze overname kunnen we ook de omgeving van Amsterdam. Voor het merk erkend herstel van onze Van Mossel Peugeot dealers gaat gelden dat we dit zullen gaan uitvoeren in Amsterdam/Lijnden."

Van Mossel Automotive Groep is aangesloten bij Schadenet en maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Deze groep telt bijna 1.100 werknemers en 57 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland.