Bekkers Autoschade Groep opent ‘hagelcentrum’

Bekkers Autoschade Groep heeft de vestiging in Valkenswaard tijdelijk ingezet als Hagel Calamiteiten Centrum (HCC). Hiermee wil men de automobilisten die door de extreme hagelbui in de regio Zuidoost-Brabant schade hebben opgelopen snel en goed mobiel krijgen.

Pop-up calamiteitencentrum

Ook heeft Bekkers in Eindhoven op loopafstand van de eigen vestiging een pop-up-hagelcalamiteitencentrum geopend. Hiervoor heeft het bedrijf een hal tot zijn beschikking waar tijdelijk 15 restylers fulltime hagelschades verwerken. In de HCC’s (in totaal 3300 m2) zijn alle technische voorzieningen getroffen om de hagelschades professioneel en kwalitatief hoogwaardig te herstellen. De vestigingen in Eindhoven en Helmond vangen de reguliere schades van Valkenswaard op en verrichten tevens op kleinere schaal hagelwerkzaamheden.

40 restylers

Om nog meer expertise binnen te halen, heeft Bekkers de experts van Hail Damage Solutions ingeschakeld. Zij ondersteunen het Hagel Calamiteiten Centrum. Bij deze maatregelen zijn fulltime 40 restylers en over de honderd leenauto’s inzet. Indien noodzakelijk worden er nog meer aanvullende maatregelen getroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bekkers Autoschade Groep opent ‘hagelcentrum’ - Automobielmanagement.nl

Bekkers Autoschade Groep opent ‘hagelcentrum’

Bekkers Autoschade Groep heeft de vestiging in Valkenswaard tijdelijk ingezet als Hagel Calamiteiten Centrum (HCC). Hiermee wil men de automobilisten die door de extreme hagelbui in de regio Zuidoost-Brabant schade hebben opgelopen snel en goed mobiel krijgen.

Pop-up calamiteitencentrum

Ook heeft Bekkers in Eindhoven op loopafstand van de eigen vestiging een pop-up-hagelcalamiteitencentrum geopend. Hiervoor heeft het bedrijf een hal tot zijn beschikking waar tijdelijk 15 restylers fulltime hagelschades verwerken. In de HCC’s (in totaal 3300 m2) zijn alle technische voorzieningen getroffen om de hagelschades professioneel en kwalitatief hoogwaardig te herstellen. De vestigingen in Eindhoven en Helmond vangen de reguliere schades van Valkenswaard op en verrichten tevens op kleinere schaal hagelwerkzaamheden.

40 restylers

Om nog meer expertise binnen te halen, heeft Bekkers de experts van Hail Damage Solutions ingeschakeld. Zij ondersteunen het Hagel Calamiteiten Centrum. Bij deze maatregelen zijn fulltime 40 restylers en over de honderd leenauto’s inzet. Indien noodzakelijk worden er nog meer aanvullende maatregelen getroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding