Auto-Motivation start samenwerking met Innovam

Auto-Motivation, het Focwa erkend trainingsbureau en examinator voor de schadeherstelbranche, gaat een strategische samenwerking aan met Innovam.

Auto-Motivation start samenwerking met Innovam

Dit laat Thea van Zevenbergen weten. De samenwerking is aangegaan om de groei van de activiteiten te kunnen stroomlijnen: "Door de groei in het afgelopen jaar hebben we gezien dat als we onze persoonlijke aanpak willen blijven hanteren, we een aantal zaken anders moeten aanpakken", aldus Van Zevenbergen. "Hiervoor hebben we de automotive opleider Innovam als strategische partner gevonden."

Meer trainingslocaties

Door deze samenwerking denkt Van Zevenbergen de persoonlijke aanpak te kunnen blijven garanderen, maar wel een breder palet te kunnen bieden. Ook heeft het bureau nu meer locaties tot de beschikking waar de trainingen kunnen worden geboden.

Auto-Motivation start samenwerking met Innovam - Automobielmanagement.nl

Auto-Motivation start samenwerking met Innovam

Auto-Motivation, het Focwa erkend trainingsbureau en examinator voor de schadeherstelbranche, gaat een strategische samenwerking aan met Innovam.

Auto-Motivation start samenwerking met Innovam

Dit laat Thea van Zevenbergen weten. De samenwerking is aangegaan om de groei van de activiteiten te kunnen stroomlijnen: "Door de groei in het afgelopen jaar hebben we gezien dat als we onze persoonlijke aanpak willen blijven hanteren, we een aantal zaken anders moeten aanpakken", aldus Van Zevenbergen. "Hiervoor hebben we de automotive opleider Innovam als strategische partner gevonden."

Meer trainingslocaties

Door deze samenwerking denkt Van Zevenbergen de persoonlijke aanpak te kunnen blijven garanderen, maar wel een breder palet te kunnen bieden. Ook heeft het bureau nu meer locaties tot de beschikking waar de trainingen kunnen worden geboden.